T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Çarşamba Devlet Hastanesi

Ziyaret Saatleri ve Ziyaretçilerin Uyması Gereken Kurallar

Güncelleme Tarihi: 21/03/2018

HASTA ZİYARET SAATLERİMİZ

Hastane ziyaret saatlerimiz 10:00 - 15:00 / 17:00 - 22:00 saatleri arasındadır.

Hastalarımızın yakınları ile birlikte olmaları, iyileşme süreci üzerinde olumlu etkilere sahiptir. Ancak, ziyaretçilerin ve refakatçilerin hastalarımızın rahat ve huzuruna özen göstermeleri gerekmektedir.

• Sağlığınız ve diğer hastalarımızın rahatı için ziyaretçi sayısı az, ziyaret süresi kısa olmalıdır.
• 12 yaşından küçük çocuklar ziyaretçi olarak kabul edilememektedir.
• Sağlık durumu elverişli olmayan hastalarımız ve yoğun bakım hastalarımız için ziyaretçi kabul edilememektedir.
• Gıda maddeleri, canlı ve yapay çiçekler hastalarımızın sağlığını tehdit edecek mikroplar içerebileceğinden, hastanemize kabul edilememektedir.
• Solunum yolu enfeksiyonu geçirmekte iseniz hasta  ziyaretine gelinmemesi sizin ve diğer hastaların sağlığı açısından uygun olacaktır.
• Hastane enfeksiyonlarının önlenmesinde size de görev düştüğünü unutmayınız. Sizlerin  hastalara veya eşyalarına (yatak, yastık vb) temas etmeden önce ve sonra ellerinizi yıkamanız çok önemlidir.