SAMSUN ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİ

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü
SAMSUN ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİ

Sürekli İşçi Alımı Haber Detayı İçin Tıklayınız.

Güncelleme Tarihi: 03/09/2018

T.C.Sağlık Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Sürekli İşçi AlımıGüncelleme Tarihi: 03 Eylül 2018

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında İş-Kur üzerinden kura usulü ile en az ilköğretim düzeyinde 3.591 sürekli işçi, 431 engelli işçi ve 1.276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5.298 sürekli işçi alınacaktır.

Sürekli işçi kadroları ve başvuru şartları İş-Kur internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Şartları uyan adaylar, başvurularını 04 – 13 Eylül 2018 tarihleri arasında İş–Kur  www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.

Açıklamalar ve Başvuru Şartları

Sürekli İşçi Kadroları

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx  adresinden ilan sorgulaması yapabilirsiniz.