SAMSUN ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİ

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü
SAMSUN ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİ

Randevu ve Muayene İşlemlerini Nasıl Gerçekleştirebilirim?

Güncelleme Tarihi: 23/03/2018

Hastanemizde muayene için internetten randevu sistemi 05/12/2011 tarihi itibariyle Bakanlığımızın talimatıyla kapatılmıştır. 12 Aralık 2011 tarihi itibariyle Merkezi Hastane Randevu Sistemi uygulamaya başlanacaktır. 182 Nolu MHRS telefonunu ya da sitemizde sisteme ait bulunan linki kullanarak randevu alabilirsiniz.

Muayene SistemimizHastanemizde muayene sıraları sabah saat 09:00'a kadar hastanemiz polikliniklerinden, sekreterlerimiz tarafından verilmektedir.Muayene başlangıç saati olan saat 09:00'dan sonra ise sıralar hastane veznemizden verilmeye devam edilmektedir. Bu işlemler için T.C.KİMLİK NUMARASI OLAN BİR NÜFUS CÜZDANIYLA başvuru yapmanın yasal bir zorunluluk olduğunu unutmayınızPoliklinik giriş bölümümüzdeki panolardan o gün muayenesi olan hekimlerin isimlerini görebilirsiniz.